Nešto
o nama

01
Vizija

Ko smo mi

Bez obzira želite li stvoriti savršen video zapis za društvene mreže ili brend ovdje smo da vas vodimo na svakom koraku.

Svijet video produkcije brzo se razvija i ponosni smo sto pratimo i prednjačimo u snimanju dronovima i tehnikama snimanja. Često kombinujemo niz naših usluga sa bi smo stvorili video sadržaj svjetske klase za naše klijente!

Uvjerljiv video sadržaj koji plijeni pažnju i donosi rezultate. Svijet video produkcije brzo se razvija i ponosni smo sto pratimo i prednjačimo u snimanju dronovima i tehnikama snimanja. Često kombinujemo niz naših usluga sa bi smo stvorili video sadržaj svjetske klase za naše klijente!

Nije Sve U Video Produkciji, U Inovaciji Je

Vaša vizija, Vaša priča, Vaš budžet – Sa vama je Video produkcija koja stvara rezultate. Snimanje spotova stavljamo na posebno mjesto u saradnji sa Novexlight.
Želite plasirati reklamu na TV ili Internetu?Inovativni smo , kreativni i zabavni.

Video koji će vaš biznis, uslugu ili proizvod predstaviti u najboljem svjetlu.

02
People

Naša priča

Ovdje smo kolektiv kreatora sadržaja koji pomažu brandovima da ispričaju svoje priče kreativnim sadržajem koji angažira, zabavlja i aktivira publiku.Osnovani 2019. godine, od tada rastemo i proširujemo se.

Naš iskusni tim je pri ruci da vas vodi kroz proizvodni proces, počevši od strategije i kreativnosti pa sve do produkcije i aktivacije.

Mi smo svi u potrazi za najinovativnijim i najkreativnijim pristupom svemu što radimo. Neprestano podižući ljestvicu čineći svaki novi sadržaj boljim od prethodnog.Uvijek se potrudimo za naše kupce ulažući vrijeme i resurse potrebne da pretvorimo prosjek u strašan.

Sve što radimo započinjemo sa konverzacijom. Ovdje smo da djelujemo kao vaš mentor i vodić tokom procesa kako bi vaš projekat premašio očekivanja.

Bez obzira želite li stvoriti savršen video zapis za društvene mreže ili brend ovdje smo da vas vodimo na svakom koraku.

Scroll to Top