Skip links

Politika privatnosti za Vemine video zapise

U Vemine Videos, dostupnom sa https://veminevideos.com/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o politici privatnosti sadrži vrste informacija koje prikuplja i snima Vemine Videos i kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj Politici privatnosti, ne oklijevajte da nas kontaktirate.

Datoteke evidencije

Vemine Videos slijedi standardnu ​​proceduru korištenja log datoteka. Ove datoteke evidentiraju posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting kompanije to rade i dio analitike hosting usluga. Informacije koje prikupljaju fajlovi evidencije uključuju adrese internet protokola (IP), tip pretraživača, dobavljača Internet usluga (ISP), datum i vremensku oznaku, stranice za upućivanje/izlaz i eventualno broj klikova. Oni nisu povezani ni sa kakvim informacijama koje se mogu lično identifikovati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih informacija. Naša politika privatnosti kreirana je uz pomoć Generatora politike privatnosti.

Kolačići i web svjetionici

Kao i svaka druga web stranica, Vemine Videos koristi ‘kolačiće’. Ovi kolačići se koriste za pohranjivanje informacija uključujući preferencije posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili posjetio. Informacije se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagođavanjem sadržaja naše web stranice na osnovu tipa pretraživača posjetitelja i/ili drugih informacija.

Pravila privatnosti

Možete pogledati ovu listu da pronađete Politiku privatnosti za svakog od reklamnih partnera Vemine Videos.

Oglasni serveri ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Web Beacons koji se koriste u njihovim odgovarajućim oglasima i vezama koje se pojavljuju na Vemine Videos, a koje se šalju direktno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Ove tehnologije se koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na web lokacijama koje posjećujete.

Napominjemo da Vemine Videos nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Pravila privatnosti trećih strana

Politika privatnosti Vemine Videos se ne odnosi na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da konsultujete odgovarajuću Politiku privatnosti ovih oglasnih servera trećih strana za detaljnije informacije. Može uključivati ​​njihovu praksu i upute o tome kako se isključiti iz određenih opcija.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem pojedinačnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima u određenim web pretraživačima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama pretraživača.

Informacije za djecu

Drugi dio našeg prioriteta je zaštita djece dok koriste internet. Podstičemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i/ili prate i usmjeravaju svoje aktivnosti na mreži.

Vemine Videos ne prikuplja svjesno nikakve lične identifikacijske podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovu vrstu informacija na našoj web stranici, snažno vas potičemo da nas odmah kontaktirate i mi ćemo dati sve od sebe nastojanja da se takve informacije brzo uklone iz naše evidencije.

Samo Politika privatnosti na mreži

Ova Politika privatnosti odnosi se samo na naše online aktivnosti i važe za posjetitelje naše web stranice u vezi s informacijama koje su podijelili i/ili prikupili u Vemine Videos. Ova politika se ne primjenjuje na informacije prikupljene van mreže ili putem drugih kanala osim ove web stranice.

Saglasnost

Korištenjem naše web stranice, ovime se slažete s našom Politikom privatnosti i slažete se s njenim Uvjetima i odredbama.

Koristimo kolačiće kako bismo pružili najbolje moguće web iskustvo. Politiku privatnosti pročitajte ovdje.
Explore
Drag