Šta mi
Radimo

01

Ko smo mi

Pomažemo ljudima i preduzećima u stvaranju i evoluciji njihovog iskustva s brendom, od strategije do digitalne. Primjenjujemo kreativnu i stratešku misao kako bismo pružili učinkovita, održiva i nadahnjujuća marketinška rješenja na širokom nivou. Mi  možemo stvarati brendirane priče i platforme u kojima oni žive. Mi smo spretni, gladni, bazirani na projektima, neumorno fokusirani na ROI i radimo na svjetskoj razini s globalnim klijentima.

02

Mrzimo gubiti vrijeme

Radite s Vemine Videos  i nikada nećete morati planirati imeđu u svoj vremenski slijed znajući da “agencija” u osnovi nije u stanju dostaviti na vrijeme. Nismo samo inventivni, već smo i vraški efikasni. Darežljivi smo sa svojim vremenom i resursima jer iskreno želimo da naši klijenti rastu i napreduju.

Budući da znamo da će im videozapisi koje kreiramo pomoći u tome, želimo da ti videozapisi izađu u svijet što je brže moguće.

03

Naše značenje

Kao i sve poslovne vertikale, i brendovi žele IZVIDITI SREDINU. Radeći direktno sa kreativnim produkcijskim kompanijama, trgovci mogu dobiti spretnije usluge bez prolaska kroz tradicionalni model oglasne agencije, koji bi podugovarao proizvodne kompanije.

Scroll to Top